VALMENTAJASI

EHFA lisensoitu Personal Trainer

Hyvinvointivalmentaja

Kuntosalivalmentaja

FAF Nutrition Coach 

Hei ja kiva tutustua! Nimeni on Elina ja haluan kertoa sinulle hieman itsestäni ja valmennusfilosofiastani. 

Oma liikuntataustani alkoi nuorena taitoluistelun ja rytmisen voimistelun parista. Hevoskärpänen puraisi 10-vuotiaana ja ratsastus onkin säilynyt isona osana elämääni näihin päiviin asti. Kuntosaliharjoittelun aloitin 18-vuoden iässä ja intohimo lajiin kasvoi kokoajan suuremmaksi ja matkalle on mahtunut erilaisia tavoitteita painonpudotuksesta lihasmassan kasvatukseen. Tällä hetkellä omat tavoitteeni ovat lihasmassan ja voiman kehittämisessä, sekä urheilijana yleisesti kehittymisessä. 

Valmentajana haluan olla läsnä Sinulle. Tavoitteesi on minulle tärkeä. Valmennan ihmislähtöisesti ja kehon sekä mielen harjoittaminen kulkevat käsi kädessä valmennuksissani. Tulen varmasti myös haastamaan sinua sillä haluan että löydät omat voimasi ja kehityt! Omat intohimoni valmentajana ja työssä kehittymisessä ovat elämäntapamuutokset ja niihin liittyvät moninaiset fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset muuttujat yksilöiden välillä sekä kehittävä voimaharjoittelu ja sen optimointi. 

Minun tavoitteeni on löytää juuri Sinulle parhaat ja toimivimmat keinot edetä kohti tavoitettasi ja tsempata sekä tukea Sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja tavoitteitasi! 

Tiedän että pysyvät elämäntapa muutokset vaativat muutakin kuin kirjalliset ohjeet siitä mitä tehdä ja miten. Toki nämä ovat oleellinen osa prosessia ja tulet oppimaan myös ne, mutta minä haluan opettaa sinulle myös jotain pysyvämpää. Haluan opettaa sinua saamaan itsellesi tavoitteitasi kohti vievien valintojen tekemisen joustavaksi ja pysyväksi osaksi arkea ja auttaa sinua nauttimaan elämästä sekä liikkumisesta enemmän ja vapaammin. Haluan opettaa sinulle että sinä pystyt.

Mitä haluaisit lisää elämääsi? Energiaa ja jaksamista? Hyvää oloa omassa kehossa? Itsevarmuutta? Oppia treenaamaan kehittävästi ja innostua tuloksista? Kevyempää ja vetreämpää oloa? Voimaa ja pystyvyyden tunnetta? Oppia syömään terveellisesti ja kehittävästi? 

Kerro minulle ja tulen olemaan sataprosenttisesti Sinun tukena matkallasi!